- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 5 |
Fazolky | 400 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 80 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 160 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1554 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 777 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Fazolové lusky podusíme v páře, sterilované jen prohřejeme. Do jogurtu rozšleháme tuňáka ve vlastní šťávě a ochutíme česnekem, solí a pepřem. Fazolové lusky poklademe na talíře a přeléváme vytvořenou zálivkou. Doporučujeme podávat s celozrnným pečivem nebo toasty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.